از اکانت gshare.ir خیلی راضی هستم این اکانت بی نظیره و بهترین پکیج ها رو بدون فریز باز می کنه
از اکانت gshare.ir خیلی راضی هستم این اکانت بی نظیره و بهترین پکیج ها رو بدون فریز باز می کنه
اکانت gshare.ir خیلی پرسرعته و قیمت خیلی ارزونی داره
و مصرف اینترنت بسیار کمی داره و پشتیبانیش خیلی عالیه
اکانت سه ساله gshare.ir به نظر من بهترین اکانت دنیاست و بهترین پکیج ها رو مثل پکیج osn و پکیج دیجیترک و پکیج اسکای ایتالیا و کلی پکیج دیگه رو با کیفیت و سرعت بسیار بالایی باز میکنه قیمت اکانت خیلی مناسبه و مصرف اینترنت این اکانت نسبت به اکانتهای دیگه خیلی پایینه این اکانت در ماه کمتر از 100 مگ استفاده می کنه پشتیبانی بسیار خوبی هم داره و تنها اکانت قانونی و شرکتی دنیاست و تنها اکانت مورد نظر منه از همه لحاظ
اکانت جیشیر خریدم واسه سه سال فقط 199 هزار پرداخت کردم بسیار مناسبه اکانت gshare.ir پکیج های سفارشی خیلی خوبی رو باز میکنه کیفیت و سرعت بالایی داره و پشتیبانی اکانت خیلی عالیه
از وقتی اکانت Gshare.ir خریدم دیگه راحت شدم قیمتش هم نسبت به همه اکانتها خیلی مناسبه و مصرف اینترنت ناچیزی داره و پشتیبانیش خیلی عالیه
رسیور مدیا استار 4500 فراری دارم و اکانت سه ساله شرکت gshare.ir با این اکانت پکیج های خیلی زیاد و خوبی مثل پکیج بین اسپرت و پکیج اسکای ایتالیا و پکیج نوا و پکیج dsish tv و کلی پکیج خوب دیگه باز میشن سرعتاکانت خیلی بالاست و کیفیت خوبی داره و کانالها رو بدون کوچکترین قطعی باز میکنه قیمت بسیار مناسبی داره و در ماه کمتر از 100 مگ حجم مصرف میکنه و پشتیبانی خیلی خوبی داره
از اکانت gshare.ir روی رسیور استارست 2000 استفاده می کنم و راضی هستم
پکیج بین اسپرت و پکیج نوا و پکیج دیش تی وی روی این اکانت بدون فریز بازه
قیمتش ارزونه و مصرف اینترنت کمی داره و بهترین پشتیبانی رو داره
اکانت جیشیر خیلی عالیه و میتونه اکثر کانالهای کارتی رو با کیفیت و سرعت بسیار بالا باز کنه
قیمت اکانت خیلی ارزونه و مصرف اینترنت خیلی کمی داره
این اکانت تنها اکانتیه که پکیج های سفارشی زیادی مثل پکیج زیبای dish tv و پکیج ورزشی بین اسپرت و پکیج osn و بسیاری از پکیج های دیگه رو باز می کنه
تنها اکانت شرکتی دنیاست و پشتیبانی بسیار عالی داره
اکانت Gshare.ir را روی رسیور مدیا استار 4500 فراری فعال کردم با این اکانت بهترین کانالها مثل پکیج دیجیترک و کلی کانال ورزشی بدون فریز باز میشه
قیمت ارزونی داره و مصرف اینترنت خیلی کمی داره و پشتیبانیش عالیه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)