PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کلیه سوالات و مشکلات آی کلاس (9800-9900) x pvr



gshare.ir
05-18-2014, 05:19 AM
کلیه سوالات و مشکلات آی کلاس (9800-9900) x pvr در این تاپیک

fasano571
05-30-2014, 11:06 PM
با سلام يه هايويون 9800pvr twn دارم كه شبكه 3وشبكه جم باليوودروبازنميكنهنرم افزارشو بزاريد نرم افزارجديدش چون اين مدل قديميه قسمت كددهيش كمي فرق ميكنه درقسمت bissنميشه فركانسووارد كرد چكاربايد كرد ممنون ميشم

gshare.ir
05-30-2014, 11:23 PM
با سلام يه هايويون 9800pvr twn دارم كه شبكه 3وشبكه جم باليوودروبازنميكنهنرم افزارشو بزاريد نرم افزارجديدش چون اين مدل قديميه قسمت كددهيش كمي فرق ميكنه درقسمت bissنميشه فركانسووارد كرد چكاربايد كرد ممنون ميشم

دوست عزیز سوالتون رو تو بخش زیر بپرسید جواب سوال من رو هم تو بخش زیر بدید (این سوال شما هم به اون بخش منتقل میشه)

مدل آی دی نرم افزار رسیور شما چی هست؟

[Only registered and activated users can see links]

پیمان4162
12-04-2014, 02:17 AM
سلام رسیور iclass9900من وقتی روشن میشه یه صفحه ابی رنگ میاره بعدنوشته loading s/w میزنه و در این حالت باکنترل کار نمیکنه بعلاوه همه کلید یاا دکمه های روی رسیور کار نمیکنه فقط با کلید پشت رسیور خاموش روشن میشه بعدش اگه یه فلش که برنامه یانرم افزار رسیور داخلش موجوده یه کادر دیگه میاد که یعنی نشون دهنده درصد نصبه وتا 100 شماره داره ولی سریع خاموش میشه دوباره روشن میشه ودوباره مراحل تکرار میشه.لطف کنید راهنمایی بفرمایید.مرسی

™Arman
12-04-2014, 02:52 AM
سلام رسیور iclass9900من وقتی روشن میشه یه صفحه ابی رنگ میاره بعدنوشته loading s/w میزنه و در این حالت باکنترل کار نمیکنه بعلاوه همه کلید یاا دکمه های روی رسیور کار نمیکنه فقط با کلید پشت رسیور خاموش روشن میشه بعدش اگه یه فلش که برنامه یانرم افزار رسیور داخلش موجوده یه کادر دیگه میاد که یعنی نشون دهنده درصد نصبه وتا 100 شماره داره ولی سریع خاموش میشه دوباره روشن میشه ودوباره مراحل تکرار میشه.لطف کنید راهنمایی بفرمایید.مرسی

پچ کارخانه ای رو با کابل و لودر منتقل کنید