PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کلیه سوالات و مشکلات رسیور آي استار ISTAR A700 Full HD



gshare.ir
09-26-2013, 10:33 PM
کلیه سوالات ومشکلات خود درمورد رسیور A700 Full HD را در اين تاپيك مطرح بفرماييد

mogi.pezhman
01-10-2014, 12:35 AM
باسلام
سافتکم برای بازکردن کانال3 وشبکه ورزش برای ای استارa700فول اج دی مینی میخوام
باتشکر

gshare.ir
01-10-2014, 02:01 AM
باسلام
سافتکم برای بازکردن کانال3 وشبکه ورزش برای ای استارa700فول اج دی مینی میخوام
باتشکر

دوست عزیز لطف کنید سوالتون رو در یکجا مطرح کنید در اولین فرصت پاسخ داده میشه

در اولین فرصتی که سافتکم برسه گذاشته میشه

mogi.pezhman
01-14-2014, 02:27 AM
باسلام
سافتکم برای بازکردن کانال3 وشبکه ورزش برای ای استارa700فول اج دی مینی میخوام
باتشکر

باسلام ودروذ
خبزی نشد؟

gshare.ir
01-14-2014, 02:37 AM
باسلام ودروذ
خبزی نشد؟

داداش شرمنده من پرسیدم هنوز از شرکت جوابی دریافت نکردم دوباره پیگیری میکنم تا مشکلتون حل بشه

اگر میتونی از منوی دستگاه عکس بگیر و از کنترل واضح باشه بذار تا ببینم میشه حدث زد

mogi.pezhman
01-15-2014, 09:06 PM
داداش شرمنده من پرسیدم هنوز از شرکت جوابی دریافت نکردم دوباره پیگیری میکنم تا مشکلتون حل بشه

اگر میتونی از منوی دستگاه عکس بگیر و از کنترل واضح باشه بذار تا ببینم میشه حدث زد
4468

vahid6630
01-15-2014, 11:27 PM
سافتکم با پسوند کی رو امتحان کردین یا نه

gshare.ir
01-16-2014, 12:58 AM
4468

دوست عزیز اگر از منوی رسیور بتونی عکسی بذاری شاید بشه چیزی فهمید فعلا که هنوز جوابی نگرفتم این رسیور رو دسترس هم ندارم تا تست کنم بهتون بگم

maleki1367
03-01-2014, 01:00 AM
سلام
کسی میدونه رمز کارخانه ای رسیور istar a700 full hd چنده؟

gshare.ir
03-01-2014, 02:04 PM
سلام
کسی میدونه رمز کارخانه ای رسیور istar a700 full hd چنده؟

اینهارو تست کن اگر نبود بگو از شرکت بپرسم

9876
0000
8888

maleki1367
03-02-2014, 05:12 PM
اینهارو تست کن اگر نبود بگو از شرکت بپرسم

9876
0000
8888

نه اینا نیست.اول اینکه شش رقمیه دوم این که رمزش ششتا صفر بود بعد از آپگرید کردن نرم افزار تغییر کرده الانم هیچ کاریش نمیشه کرد .بدون رمز نه ریست فکتوری میشه و نه میشه شبکه ها رو ویرایش کرد.
ممنون میشه که با شرکت مشکل من رو مطرح کنید

gshare.ir
03-02-2014, 10:35 PM
نه اینا نیست.اول اینکه شش رقمیه دوم این که رمزش ششتا صفر بود بعد از آپگرید کردن نرم افزار تغییر کرده الانم هیچ کاریش نمیشه کرد .بدون رمز نه ریست فکتوری میشه و نه میشه شبکه ها رو ویرایش کرد.
ممنون میشه که با شرکت مشکل من رو مطرح کنید

دوست عزیز پرسیدم به محض دریافت جواب خدمتون عرض میکنم

gshare.ir
03-16-2014, 03:33 AM
سلام
کسی میدونه رمز کارخانه ای رسیور istar a700 full hd چنده؟

رمز مادر این مدل 888888

gshare.ir
03-16-2014, 03:36 AM
باسلام
سافتکم برای بازکردن کانال3 وشبکه ورزش برای ای استارa700فول اج دی مینی میخوام
باتشکر

این مدل برای باز کردن شبکه 3 مشکل نرم افزاری داره که درخواست نرم افزار جدید برای باز کردن شبکه 3 داده شده و به زودی میاد و این مشکل حل میشه

رمز مادر این مدل هم در صورت نیاز 888888

masloo
03-30-2014, 04:21 PM
ببخشید نرم افزار جدید واسه بازکردن شبکه 3 نیومد؟؟؟؟؟؟؟؟

gshare.ir
03-31-2014, 04:23 AM
ببخشید نرم افزار جدید واسه بازکردن شبکه 3 نیومد؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام دوست عزیز هنوز نیومده

به شرکت درخواست دادیم گفتن میدن ولی هنوز نیومده به محض اینکه بیاد سریع اینجا آپلود میشه

shahi4
04-04-2014, 09:22 PM
منم آپديت كردم رمز عبورش عوض شد 6تا 0 بود. الان شده 6تا 8 . بزن اوكي ميشه

shahi4
04-04-2014, 09:25 PM
كد دستي اين دستگاه چطوريه. كسي ميدونه آيا؟ سافتكم علاوه برشبكه3 شبكه ورزش هم باز ميكنه؟

shahi4
04-10-2014, 03:51 AM
تو رو خدا سافتكم شو بذارين يا طريقه كد دستي شو بگين:(:(:(

s373n
04-11-2014, 03:20 AM
با سلام خدمت دوستان عزیزم من تازه این مدلو خریداری کردم

یه دیش مینی به همراه یه ال ان بی استار ایکس هم روش گرفتم منتها بعد از اسکن طوووولانی ا .... خیلی از شبکه ها و فرکانس های هاتبردو نیاورد مشکل از کجاس ، دیش / ال ان بی ؟!
ممنون میشم راهنمای کنید

gshare.ir
04-11-2014, 06:17 PM
تو رو خدا سافتكم شو بذارين يا طريقه كد دستي شو بگين:(:(:(

دوست عزیز این رسیور برای باز کردن شبکه 3 مشکل داره که باید تو نرم افزار جدید رفع بشه چند وقت هست چندین بار به شرکت درخواست دادیم هنوز نرم افزار جدید ارائه نداده به محض ارائه شدن تو سایت قرار میگیره

gshare.ir
04-11-2014, 06:19 PM
با سلام خدمت دوستان عزیزم من تازه این مدلو خریداری کردم

یه دیش مینی به همراه یه ال ان بی استار ایکس هم روش گرفتم منتها بعد از اسکن طوووولانی ا .... خیلی از شبکه ها و فرکانس های هاتبردو نیاورد مشکل از کجاس ، دیش / ال ان بی ؟!
ممنون میشم راهنمای کنید

دوست عزیز مدل رسیورتون a700 هست؟

با یک دستگاه دیگه رو تنطیمات دیش امتحان کنید شاید دقیق نصب نیست

درضمن منظورتون رو از دیش مینی متوجه نشدم اگر دیش کوچیک باشه خوب نمیتونه همه فرکانسها رو بگیره

s373n
04-20-2014, 01:57 AM
دوست عزیز مدل رسیورتون a700 هست؟

با یک دستگاه دیگه رو تنطیمات دیش امتحان کنید شاید دقیق نصب نیست

درضمن منظورتون رو از دیش مینی متوجه نشدم اگر دیش کوچیک باشه خوب نمیتونه همه فرکانسها رو بگیره

با سلام ممنون از اینکه به فکر ما هستین داداش دیشو عوض کردم یه دیش 90 اصفهان زدم همه چی درست شد
------در ضمن باطری توی جعبه برای کنترل این دستگاه تقلبیه و ضعیف عمل میکنه بهتره با 2تا باتری خوب مثه camelion عوض شه -------

gshare.ir
04-20-2014, 02:02 AM
با سلام ممنون از اینکه به فکر ما هستین داداش دیشو عوض کردم یه دیش 90 اصفهان زدم همه چی درست شد
------در ضمن باطری توی جعبه برای کنترل این دستگاه تقلبیه و ضعیف عمل میکنه بهتره با 2تا باتری خوب مثه camelion عوض شه -------

خدا رو شکر حل شد

در مورد باتری هم کم پیش میاد خراب باشه درکل جنس درجه 1 که نمیذارن همش چینی هست فرض کنید تموم شد عوض کنید

مشکلات اساسی رو شرکت حل کنه تعویض باتری پیش کش

موفق باشید

s373n
04-20-2014, 03:16 AM
با سلام مجدد خدمت دوستان عزیز
میخواستم بدونم میشه با این مدل شبکه های کارتی رو باز کرد ؟!!!!! اگه آره ! چه جوری؟
الان از آخرین اپدیت یعنی 7.1.176 که تو سایته دارم استفاده میکنم.
با تشکر

gshare.ir
04-20-2014, 03:41 AM
با سلام مجدد خدمت دوستان عزیز
میخواستم بدونم میشه با این مدل شبکه های کارتی رو باز کرد ؟!!!!! اگه آره ! چه جوری؟
الان از آخرین اپدیت یعنی 7.1.176 که تو سایته دارم استفاده میکنم.
با تشکر

نه بصورت رایگان نمیشه

باید از شرکت بپرسم ببینم با سیسیکم یا ... میشه باز کرد یا نه

mahdialove
04-20-2014, 10:58 PM
سلام
کسی میدونه رمز کارخانه ای رسیور istar a700 full hd چنده؟

رمز هسش 000000

mostafa319
06-08-2014, 01:56 AM
باعرض درود خدمت انجمن گرامی اگر لطف کنید تا قبل از بازی های جام جهانی مشکل باز کردن کانال سه و ورزش این رسیور istar a700 full hd روحل کنید خیلی خیلی ممنون میشیم

gshare.ir
06-08-2014, 02:28 AM
باعرض درود خدمت انجمن گرامی اگر لطف کنید تا قبل از بازی های جام جهانی مشکل باز کردن کانال سه و ورزش این رسیور istar a700 full hd روحل کنید خیلی خیلی ممنون میشیم

سلام چندین بار اعلام کردم اما باز هم بروی چشم

mostafa319
06-08-2014, 02:44 AM
خیلی ممنون از لطف و پیگیری شما من وبقیه دوستانی که مشکل باز شدن کانال سه و ورزش رو بر روی istar a700 full hd دارن هر روز به سایت شما سر می زنیم ومنتظر لطف شما هستیم

mani2005
07-14-2014, 09:57 PM
salam doostan .ramze madare istare a700 888888 .age raveshe baz kardane kanale 3 ham peida kardid lotfan haminja bezarid

vahid6630
07-14-2014, 11:50 PM
در انجمن فارسی تایپ کنید

در انجمن فارسی تایپ کنید

hosseinzare
07-17-2014, 06:05 PM
سلام کد دستی رو نمیشه به این مدل داد؟؟

gshare.ir
07-17-2014, 07:27 PM
سلام کد دستی رو نمیشه به این مدل داد؟؟

فعلا نه دوست عزیز خیلی وقته که این مشکل وجود داره و به شرکت هم اعلام شده که نرم افزار جدید برای رفع این مشکل بد ه ولی هنوز از نرم افزار خبری نیست

ولی به محض اینکه نرم افزار بیاد سریع تو سایت گذاشته میشه

masloo
09-21-2014, 02:43 PM
سلام،بالاخره یه اپدیت جدید داد بعد از یک سالل به شماره v7.1.177 به تاریخ 6.8.2014 لطفا پیگیری کنین ببینین مشکل کد دستی حل شده، و اگه حل شده چجوریه نحوه کد دستی زدننن.ممنوننن

gshare.ir
09-21-2014, 11:15 PM
سلام،بالاخره یه اپدیت جدید داد بعد از یک سالل به شماره v7.1.177 به تاریخ 6.8.2014 لطفا پیگیری کنین ببینین مشکل کد دستی حل شده، و اگه حل شده چجوریه نحوه کد دستی زدننن.ممنوننن


بله خیلی وقته تو سایت گذاشتم به محض ارائه شدن نرم افزار

اما متاسفانه قابلیتی اعلام نشده

از اطرافیان هم کسی این مدل رو نداره تا مورد ذکر شده تست بشه درواقع این مدل زیاد تو ایران نیست

باید زحمت تست رو خودتون بکشید یا اگر خبری شد در آینده من حتما خبرشو میدم مطمئن باش زودتر از همه جا

max sat
09-24-2014, 01:56 AM
دوستانی که این مدل رو دارند خریدار هستم رسیورتان را. برام پیام خصوصی بدهید

gshare.ir
09-24-2014, 03:36 AM
دوستانی که این مدل رو دارند خریدار هستم رسیورتان را. برام پیام خصوصی بدهید

دوست عزیز خرید و فروش توی سایت ممنوع هست

جهت خرید فقط از لینک زیر و از طریق مدیر فروش اقدام کنید

درخواست و پیگیری خرید از فروشگاه مای کسری ([Only registered and activated users can see links])