PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پوزیشن موتور جکدار



حسین ج
08-03-2013, 05:23 AM
با سلام وخسته نباشیدموتور جکدار نصب کردم همه جهات رو خوب میگیره ولی درپوزیشن موتور که به رسیور وصله ذخیره نمیشه وفقط بادکمه های جلو پوزیشن میچرخه در رسیور سیو میکنم ولی در پوزیشن سیو نمیشه وموتور ازماهوارهای به ماهوارهدیگر اتوکاتیک نمیره لطفا طریقه سییو در پوزیشن موتور را توضیح دهید باتشکر:bad_boys_20:

toto
08-03-2013, 11:57 AM
با سلام وخسته نباشیدموتور جکدار نصب کردم همه جهات رو خوب میگیره ولی درپوزیشن موتور که به رسیور وصله ذخیره نمیشه وفقط بادکمه های جلو پوزیشن میچرخه در رسیور سیو میکنم ولی در پوزیشن سیو نمیشه وموتور ازماهوارهای به ماهوارهدیگر اتوکاتیک نمیره لطفا طریقه سییو در پوزیشن موتور را توضیح دهید باتشکر:bad_boys_20:


سلام حسین جان مدل دستگاهتو اعلام کن تا راهنمایی کنیم

حسین ج
08-03-2013, 01:49 PM
سلام حسین جان مدل دستگاهتو اعلام کن تا راهنمایی کنیم


سلام totoعزیز مدل دستگاه اسکارx200

ebi1375
08-03-2013, 02:18 PM
دوست عزیز یک بار پوزیشن رو ریست کن هر دو دکمه رو به مدت 15الی 20 ثانیه نگه دار تا خاموش بشه وسپس که روشن شد یک بار دیگه از طریق ریسیور مکان مورد نظر رو سیو کن توجه داشته باشید که این نوع پوزیشن ها با یوژال کار نمیکنه وحتما از گزینه موتور اقدام به سیو کردن مسیر ها بکن

ebi1375
08-03-2013, 06:42 PM
با سلام وخسته نباشیدموتور جکدار نصب کردم همه جهات رو خوب میگیره ولی درپوزیشن موتور که به رسیور وصله ذخیره نمیشه وفقط بادکمه های جلو پوزیشن میچرخه در رسیور سیو میکنم ولی در پوزیشن سیو نمیشه وموتور ازماهوارهای به ماهوارهدیگر اتوکاتیک نمیره لطفا طریقه سییو در پوزیشن موتور را توضیح دهید باتشکر:bad_boys_20:


دوست عزیز توحید کاملا درست توضیح دادن در ادامه باید بگم که اسم پوزیشن رو هم کاش مینوشتی بخاطر این میگم که تعدادی از پوزیشن ها بطور ناخاسته با دستگاه ست نمیشن و شما اگه هر کاریم انجام بدین بازم به مشکل بر میخورین ...شما کاری که توحید گفتن رو انجام بدین اگه درست شد مشکل که هیچ اگه بازم به مشکل برخوردی اسم پوزیشن رو بنویس تا راهنمایی کنیم..شریف پور

toto
08-03-2013, 07:54 PM
سلام totoعزیز مدل دستگاه اسکارx200


باسلام .حسین جان اولا... سعی کن از لیست آماده استفاده نکن یک بار ریست فکتوری کن دوما ...پوزیشن را همان طور که مدیر محترم ابی جان فرمودن بادو دست ریست کن وبعداز ریست بوسیله یکی از دکمه های کنترل5بار به پوزیشن دستور بده تااز عدد 1تا 5 روی پوزیشن نوشته بشه بعد در آخر دو تا عدد 0نوشته بشه این از حافظه پوزیشن. سوما... در ریسیور هم حالت موتور را روی دایساک قرار بده وهنگام ذخیره موقعیت ببین روی پوزیشن علامت سیو نوشته میشه یا عکس العملی نشان میده البته باید سیم النبی وریسیور هردو به پوزیشن وتنها یک سیم به تیونرریسیور وصل باشه چهارما.....اگه پوزیشن در حالت سیو موقعیت توسط ریسیورحرکتی نکنه صدر صد پوزیشن خرابه موفق باشی......................