PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نرم افزار بهمراه آموزش باز کردن شبکه3 در رسیور سوپر مکس 9950



gshare.ir
02-20-2015, 06:40 AM
باز کردن شبکه3 در رسیور سوپر مکس 9950

امولاتور را فعال کنید

منو -- مدول --- دکمه قرمز --- رمز6000--- از صفحه باز شده emu را فعال کنید و ذخیره کنید

gshare.ir
02-20-2015, 06:43 AM
نرم افزار برای باز کردن شبکه 3

رسیور سوپرمکس9950

baby..blugfa
02-20-2015, 02:33 PM
سلام.من امولاتور راکه شما نوشته بودید پیدانکردم نمی دونم چطورفعال میشه.بعد این مدول داخل منونداره مانندسوپرمکس9200یا1x1

gshare.ir
02-20-2015, 07:43 PM
فکر میکنم باید تو منو که وارد میشی یه عددی رو بزنی تا این گزینه مدول ظاهر بشه

فعلا که اطلاعاتم برای این رسیور همین اندازه هست اگر چیزی پیدا کردم اطلاع میدم

جالب هست شما هم کلا دور و ورت رسیور های تاریخ گذشته زیاد هست:smilies-azardl (13)

baby..blugfa
02-20-2015, 08:41 PM
بله دوست عزیزخیره سرمون نصاب هستم.ممنون ازراهنماهاتون

toto
02-21-2015, 02:31 PM
با سلام دوست گرامی تو مدلهای قدیمی سوپر مکس 1x1...9200...9950برای وارد شن به قسمت bissحتمااول باید نرم افزار مدل مورد نظر خودتونوبزنید تا این قسمت فعال بشه. بعداز زدن برنامه برای ورود به این قسمت به منو قسمت usbبروید که باید قسمتemu ky روشن باشه در صورت نبود این گزینه در منوی قسمت usbدگمه های ابی زرد قرمز سبز رو چند بار بزنید تا از شما رمز بخواهد برای این قسمت 6000 و در صورت تبدیل به نکست8503 را بزنید اکنون با روشن شدن قسمتemu kyروی انok رابزنید در داخل این منو با فشار دادن چهار بار دکمه ابی به منو قسمت biss وارد میشوید که میتوانید با زدن دکمه قرمز کد جدید رو واردکنید باتشکرتوحید

baby..blugfa
02-22-2015, 03:43 AM
دوست من من رسیورسوپرمکس9200یا1x1رابه راحتی انجام میدم ولی این رسیورمدلش ft9950 super MAK II نوشته ولی توی منو داخل اطلاعات گیرنده که میری مل دیگه ای یاداشت کرده.عکسش برات میفرستم ببینم نرم افزای چیزی داری بتونم انجام بدم.چون توانتقال لیست کانال هم موندم.[Only registered and activated users can see links]

gshare.ir
02-22-2015, 04:06 AM
دوست عزیز خوب از اول این رو بگو رسیورت تبدیل به next2000 شده الان یه روش میگم تست کن ببین کددهی کار میکنه

gshare.ir
02-22-2015, 04:08 AM
تست کن نتیجه رو سریع بگو:

دکمه منو


اطلاعات دستگاه را وارد کنید،


فشار دکمه قرمز بر روی کنترل از راه دور


1234 به جای رمز عبور

"سیستم c" فعال بر روی دستگاه منو تنظیم مجدد خواهد بود

سیستم ci> بخش biss شما کلید پیدا کردن وارد کنید، شما می توانید در اینجا وارد کنید

baby..blugfa
02-23-2015, 02:30 AM
ممنون وسپاس ازتودوست عزیزکمک بزرگی بهم کردی بازم سپاس

gshare.ir
02-23-2015, 02:33 AM
ممنون وسپاس ازتودوست عزیزکمک بزرگی بهم کردی بازم سپاس

خواهش میکنم با همین آموزش نکست باز شد؟

baby..blugfa
02-23-2015, 02:47 AM
بله.شمانوشته بودیداینو تبدیل به نکست شده بود.یعنی امکان داره؟

gshare.ir
02-23-2015, 03:09 AM
بله.شمانوشته بودیداینو تبدیل به نکست شده بود.یعنی امکان داره؟

بله دوست عزیز

تبدیل شده بود که با آموزش اولیه که بهت دادم و برای خودش بود جواب نمیداد و من از همین تعجب کردم که چرا با اموزش خودش جواب نمیده

تا اینکه اطلاعات داخلی گیرنده رو نشون دادی متوجه شدم که رسیور رو تبدیل کردن به نکست

برای همین آموزش نکست رو گذاشتم و دیدید که با اون آموزش جواب داد

نرم افزارهای تبدیلی این رسیور به اون رسیور زیاد هست (خیلیها از بیکاری نمیدونن چیکار کنن میران سراغ این تبدیلات)

baby..blugfa
02-23-2015, 03:18 AM
بازم ممنون از راهنمایت